Dupa 4 ani de pauză blog-ul revine la viață ! 

Click aici pentru mixurile din ultimii doi ani ! Cele vechi le puteti găsi mai jos în arhivă.

Răscruce de drumuri

din .

E momentul acela sec în care îmi doresc să dispar.Îmi doresc să plec  undeva departe, să uit de voi. Să îmi fac bagajele și să mă mut într-un loc nou, departe de voi. Mi-aș dori să i-au viață de la capăt undeva unde nu sunteți voi. Vreau să laș totul în urmă, vreau să va laș în urmă pe voi. Viață asta devine grea, din ce în ce mai grea, prea grea, foarte grea. De fapt este deja un calvar. Un calvar pe care nu-l mai pot duce. Ajung la limită răbdării. M-am săturat de oameni falși, m-am săturat de pupincuristi, m-am săturat de voi, de cei pe care-i întâlnesc la fiecare colț de stradă. M-am săturat de voi, cei care vreți să aveți mereu ultimul cuvânt de spus, de voi celor care le place să trăiască în mizerie, în acest jeg de nedescris. Într-un jeg spiritual... M-am săturat de voi, cei care mereu va doriți totul fără să oferiți nimic. M-am săturat să fiu eu cel care vărsa mereu lacrimi și care se consumă pentru voi. 

Sper să mă audă cineva, sper să mă înțeleagă cineva. Sper că odată cineva să mă ajute... E momentul în acre amintirile sunt vii, e momentul în care eu încă trăiesc un vis. E momentul în care îmi doresc că visul meu să zboare. Dar nu zboară... Degeaba am aripi. Îmi doresc să pot să merg pe drumul vieții, dar nu pot. Am picioare degeaba. Îmi doresc să văd ură și falșitatea celor din jur, dar nu pot... Degeaba am ochi. Îmi doresc să te strâng atât de tare în brațe încât să nu mai poți evada, iar căldură iubirii mele să topească prejudecățile... Îmi doresc mult. În zadar îmi doresc. În zadar sper la o lume mai bună. În zadar sper că ceva se va schimbă în această lume. În zadar sper că am un rost pe acest pământ. În zadar sper că cineva va aprecia ceea ce am scris eu aici, în această răscruce a vieții.. 


 • Eduard Costea

  "Fiecare chestie p care o faci... o faci cu cap...si e ft bine gandita...nu iei decizii gresite...in ceea ce faci...si mai adaug cv in scurta mea parere...... "gandesti ca un sacal" uneoriSmile.....cel mai de treaba om p care il cunosc...rar mai gasesti prieteni ca tn"

 • Bianca A.

  "ca om..esti special..decat altii..un prieten bun care nu si lasa prietenii adevarati la greu..cu un suflet mare..generos..de viata..etc..ai un fel altfel de a fi..dar esti ff complicat"

 • Robert Boglea

  "sincer...esti un fraier cateodata...si in dragoste si in prietenii...k pui suflet acolo unde nu merita...si nu bagi in seama cine te merita cu adevarat.."

 • Roxana Codrin

  "Esti un om cu un caracter de invidiat!Un exemplu bun si demn de urmat!Imi place de tine..ca stii sa iti ti prietenii aproape nu ai fitze si iti place sa te distrezi.Inca un lucru bun e ca nu ai uitat de unde ai plecat.si te simti bine de fiecare data cand te intorci acasa!"

 • Ioana Sala

  "e vorba de un suflet bun...prea bun uneori..Smile Este deosebit prin felul lui de a fi. Te poate face sa razi cu lacrimi,dar daca ajungi sa il intelegi prea bine. Iubeste muzica si traieste prin ea Smile DACA ESTE PRIETENUL VOSTRU,TZINETI-L APROAPE!."

 • Radu Iezan

  "pot sa spun ca oricine si'ar dori un prieten ca tine...e o onoare sa te aibe cineva ca prieten....dar un kin daca te ''fute''...capacu te duce mult...muzicutza buna mixezi...gagicar ai fost...ca acum te'ai casatorit....si'ar putea pune oricine baza'n tine atata timp kt nu bei in rest totu ok"

 • Iulian Oancea

  "un om de viatza in sensul ca stii sa-ti traiesti viatza si un prieten pe care se poate conta!"

 • Sabina Ivascu

  "esti un copil minunat ! sensibil dar plin de umor, oarecum zăpăuc dar ăsta e şarmul tău, iubitor de prieteni, de muzica bună, sunt sigură că familia pe care o vei avea va ştii să te respecte......mai ales cu severitatea ascunsă după puterea ta de a ironiza (constructiv)"

 • Adriana Maria Lazar

  "nu esti normal Smile dar sincer, ne faci viata mai frumoasa"

 • Andrei Razdo

  "Sa nu-ti pierzi niciodata sufletul ala fain de tembel pe care il ai . Ala e un avut, Andrei"

 • Monica Bolcu

  "La început mă gândeam că eşti aşa misogin şi judgemental şi insensibil şi rău , un fel de "I don't give a fuck, te calc în picioare" Smile miserupist nevoie mare si după aia mama ce diferenţă. Eşti aşa..şocant de iubitor. Nu m-aş fi aşteptat să fii aşa cum eşti de fapt Smile"